Endelig kom opringningen!

July 31, 2006

YES! så ringede Dorit fra Danadopt endelig for at fortælle os at vi har fået en lille pige der er født i november 2005. Hun hedder Fubei You og er fra børnehjemmet Youyang Children’s Welfare Institute. Danadopt vidste ikke hvilken provins det var, da det stod på kinesisk. 

 

Med vores egen research på nettet har nu fundet ud af at Youyang er en lille by under Chongqing storkommune som har status af provins. Youyang ligger ca 10 timers bumlet buskørsel fra Chongqing. Det er et lille børnehjem med ca 40 børn ad gangen og alle børnenes navne starter med “Fu” og har efternavnet “You”

 

Vi får ikke billeder eller flere oplysninger før papirerne er oversat og godkendt af en dansk børnelæge. Danadopt sagde at der var meget detaljerede oplysninger om hendes vækst siden hun blev fundet, men da de sidste oplysninger lige var over 3 måneder gamle havde Danadopt bedt om flere oplysninger fra Kina.

 

På hele vores sejlerferie har vi som det første, hver morgen åbnet laptoppen og tjekket om der skulle være nye oplysninger fra Kina. Pinen blev trukket til sidste dag hvor vi lige akkurat var ankommet i hjemhavnen.

Det var ellers godt de ikke havde ringet en halv time før, for da kæmpede vi os igennem en stiv kuling og en voldsom regnbyge i Øresund.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

April 4, 2018

March 30, 2018

March 22, 2018

March 22, 2018

September 27, 2006

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2020· Philip Elberling

  • Philip Elberling
  • Philip Elberling
  • Philip Elberling