Officiel invitation

September 6, 2006

Vi har godt nok lige fået travlt! Huskesedlerne er alen lange. Hver gang vi har sat flueben ved ét punkt kommer vi lige i tanke om nogle flere punkter der også skal på. Philip jonglerer med aftalerne på arbejdet og kæmper med at få færdiggjort de sidste opgaver.

 

I dag kom den officielle invitation og en revideret rejseplan fra Kina. En dejlig ændring er at vi nu får Olivia den 17. september, i stedet for den 18. (det bliver bedre og bedre) og at hun bliver overrakt på hotellet i stedet for det officielle kontor i Chongqing. Billetterne kom også  i dag fra rejsebureauet. Hvad var nu det? 3 billetter! Nåja for pokker vi er jo 3 personer på hjemturen! Man skal jo lige vende sig til det. Rejsebureauet har også bestilt en lift og babymad på flyet.

 

I mandags blev visumansøgningerne afleveret på den Kinesiske ambassade. En meget bestemt mand bag glasruden, blev endnu mere stram i masken da han så at jeg er fotograf. >No interviews! No professional equipment!< sagde han bryskt - uden at overhovedet at kigge på årsagen til vores rejse.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

April 4, 2018

March 30, 2018

March 22, 2018

March 22, 2018

September 27, 2006

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2020· Philip Elberling

  • Philip Elberling
  • Philip Elberling
  • Philip Elberling