Det lille abemenneske

September 21, 2006

 

Til trods for at vi overhovedet ikke havde noget på programmet var den en hård dag. Olivia var pjævset hele dagen. Måske påvirkede besøget på børnehjemmet hende alligevel. Måske havde hun bare ondt i maven. Hun har i hvert flad ikke fået nok søvn. Især ikke middagssøvn.

Hun vil nemlig helst ikke sove. Hun er virkelig blevet angst for at miste mig nu hvor hun er blevet så glad for mig. Hun brød i krampegråd hvis jeg satte hende på gulvet, badede hende, eller skiftede hende. Og hun ville slet ikke over til Henriette. Det eneste hun ville var at hænge på mig som en lille abe.

 

Hvis ikke der skete noget underholdne græd hun også, og hun vil helst have at jeg gik rundt med hende hele tiden. Ikke noget med at sidde ned i stol, eller ligge i en seng, eller på gulvet sammen. Så der er ikke blevet meget glæde af den træmmeseng og klapvogn hotellet stillede frem til hos. Heller ikke højstolene som restauranterne tilbyder var sagen. 

 

Sidst på dagen konsulterede vi os med en medarbejder/sundhedsplejeske fra Danadopt. Hun gjorde klart at så længe vi opholder os i Kina er der ikke noget at gøre ved det. Det er bare at holde ud til vi kommer hjem. Hun sagde også at det var en helt naturlig og sund reaktion som hun havde set rigtig mange gange. 

Selvom vi havde blevet forberedt på det, var det alligevel dejligt lige at tale med en professionel om det.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

April 4, 2018

March 30, 2018

March 22, 2018

March 22, 2018

September 27, 2006

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2020· Philip Elberling

  • Philip Elberling
  • Philip Elberling
  • Philip Elberling