Tilbage i Beijing

September 23, 2006

Vi var lidt spændte på hvordan Olivia ville tage det i en flyver i to timer og tyve minutter fra Chongqing til Beijing. Men inden vi nåede at pakke det sidste på hotellet bankede Thomas på døren til vores værelse. Han så ikke bare nybagt-far-træt-ud men virkelig smadret ud ( ja undskyld Thomas ) >Hvordan har I det?< var det første han spurgte. Anette og Thomas var blevet ramt af maveonde, turistmave, Delhi belly, eller hvad man nu kalder det og var ude af stand til at flyve. De blev nød til at tage en nat mere i Chongqing. Vi havde det nu fint.

 

Så vi tog alene af sted. Olivia var i højt humør det meste af turen. Vi sad der i flyet var lidt eftertænksomme. Nu flyttede vi Olivia de første par tusinde kilometer væk. Om formiddagen havde guiden hentet Olivias kinesiske pas på et kontor et sted i byen. 

 

Som vi sad der i flyet begyndte Olivia at tage de første forsigtige skridt til at nærme sig Henriette.

Efter at have kigget indgående på Henriette længe, begyndte Olivia at røre ved Henriettes ansigt, grinede højlydt af begejstring og undersøgte grundigt ansigtet igen. Det var noget der kunne for os til at smelte.

 

 

Der var et stort hold spaniere med på flyet, allesammen med små kinesiske børn i favnen, så der var mange børnegråd på den tur. Især under letning og landing. Vi gav bare Olivia mælk hver gang vi selv mærkede trykken i ørene. Så her var der heller ikke nogen problemer. Flymaden var i øvrigt superlækker. Stærkt krydret nuddelret. Det kunne andre flyselskaber godt lære noget af.

 

På hele turen var Olivia vanvittig nysgerrig, kiggede på alle lysene, reklamerne og smilede og grinede til alle der kiggede på hende. 

Tilbage på det første hotel i Beijing var hun helt udmattet, men det tog mig alligevel en time at putte hende. Kun tyve minutter efter vågnede hun og græd igen. Så fandt Henriette på at vi kunne lægge hende på én af mine brugte T-shirts. Det virkede tilsyneladende. Hun sover da endnu.....

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

April 4, 2018

March 30, 2018

March 22, 2018

March 22, 2018

September 27, 2006

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2020· Philip Elberling

  • Philip Elberling
  • Philip Elberling
  • Philip Elberling