Turen til muren

September 14, 2006

 

 

 

I dag havde guiden planlagt tur til muren, men planen gik også ud på at vi først skulle forbi en jadefarbrik, souvenir butikker og en masse andet gøgl, inden man kunne komme til muren. 

Vi havde nu mest lyst til at se noget mere til muren i stedet for, og jeg ville gerne fotografere den mens solen stod lavt. Så selvom vi havde betalt for den guidede tur på forhånd valgte vi alligevel at tage en taxa.

Desværre var der meget mere dis i dag end i går, så solen kunne ikke rigtig trænge igennem og danne de flotte skygger jeg havde drømt om. Men temperaturen var meget behagelig.

 

Taxaen sneglede sig igennem det evige mylder af biler. Men det var nu meget dejligt at det ikke gik stærkere, for de kører allesammen fuldstændig vildt! Vi nåede da også se et par uheld på de 2 timer det tog at komme ud til muren. Da vi var kommet lidt uden for byen gik det stærkere på motorvejen. Pludselig var der en bil der bakkede - den havde da bare misset en afkørsel som den lige måtte tilbage til... 

 

Muren ligger lidt op i bjergene, man kunne godt gå der op af en hel masse trapper, men vi var så magelige at vi tog en svævebane i stedet for.

 

Der var et mylder af kinesiske turister som vrimlede op og ned af muren. De fleste var glade og smilende og talte og gestikulerede hørt med hinanden. 

En ung mand henvendte sig til os fordi han gerne vil have et billede af os med sin far - og så med sig selv og Henriette osv. alle kombinationsmulighederne.

 

Muren var naturligvis imponerende og snoede sig fantastisk smukt ud i landskabet.

 

Vi må dog tilstå at det kniber en lille smule med koncentrationen. Det er som om tankerne hele tiden bliver ledt ned til et lille menneske et sted i det sydlige Kina.

 

Tilbage på hotellet skulle vi møde Danadopts repræsentant i Kina, men for anden dag i træk aflyste hun mødet og udsatte det igen til i morgen. 

Guiden snakkede noget om at der var problemer med nogle penge der skulle være overført for vores adoption, men det afviste Danadopt da vi kontaktede dem pr mail. Alt skulle være i orden og i morgen skulle hun komme.

 

Vi havde ikke fået noget frokost så jeg var lige nede ved et gadekøkken og få nogle Dumplings. Det er en kugle af klæberig dejmasse med noget kød i. Det bliver dampet i nogle træforme som man ser mange steder.

Konsistensen var lidt ulækker men det smagte faktisk meget godt.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

April 4, 2018

March 30, 2018

March 22, 2018

March 22, 2018

September 27, 2006

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2020· Philip Elberling

  • Philip Elberling
  • Philip Elberling
  • Philip Elberling